Solat ;)

           

Mina söööta skor ;)                                                                               Lie inköpta saker ;)

Idag känner  jag mig lite bättre förutom att jag känner av pollen. Idag har jag solat lite de har varit över 30 grander varmt  så jag passade på att sista några timmar. Idag ska vi grilla fan vad gott ;) köpte även en present till Mammma som hon ska få i morgon ;) Väntar på att hon ska komma hem så hon får se mina sööta skor jag köpt älskar dom ;) korall färgade men jag vet ju inte riktigt om jag kommer få ont i fötterna får gå omkring i dom inne länge så jag verkligen känner efter. Idag tänkte jag bara ta de lungt orkar inte festa  vill vänta tills
jag är riktigt frisk men när de är studenten då jävlar ska de festas ;) Pussh

                                                       
                                                                         Lite brun då? ;)

                                                


Utkast: Godmorgon idag ...

                                                               




Godmorgon idag vaknade jag vid 13- tiden.  Har fortfarnade lite ont i halsen men jag hoppas att de går över har inte fått någon tid hos läkaren ännu.  Får trycka i mig halstabletter som man ska ta 3 gånger  om dagen (Zyx citron 3mg) 

För  övrigt idag ska jag bara ta de lungt kanske kolla på någon bra film och titta lite på festkläder.
Skulle också behöva beställa nytt löshår men är lite osäker finns ju så många sidor . Jag vill ha ett löshår
som är bra kvalite som man kan använda flera gånger inte som man måste kasta efter någon vecka.
Jag brukar alltid köra clips de sliter minst på håret.
 
Dessutom är de skönt att kunna ta av sig de när man duschar
och ska sova. Men jag länge funderat på att sätta i permanent hårförlägning bränna fast med kreaktiv vax eller microringar för ibland är de jobbigt att få till löshåret med clips. men sammtigit så kanske de sliter jätte mycket på håret
Nu är de ju sommar snart och då ska man ligga på stranden och sola då blir de jätte slitet av allt  saltvattnet. Så jag har inte bestämt mig riktigt.


halsfluss och feber :(



Shoppat ;)


10:48 Har precis vaknat ska göra i ordning frukost snart men kan knappt äta eller svälja så gör de ont. Har feber och halsfluss måste få en tid hos läkaren. Idag blir de inget solanade för mig tråkigt ;( måste först bli frisk. Får bli sängliggade fyfan vad tråkigt ;(  Äh får försöka göra så mycket jag klarar av och nu  missar studentmösstagningen vi skulle samlas vid klockan 12 på torget ;(  men jag var iaf med på stundetfotograferingen sån tur var ;) 









RSS 2.0